top of page
Search
  • Writer's pictureKarianne Koi

Hundesledesafari for nybegynnere: 5 tips du burde vite om

Når man skal ut for å oppleve hundekjøringens magi kan det være fint å vite om disse punktene:


  1. Ta på deg godt med klær, det blir fort kaldt å sitte i sleden, og man vil ikke ødelegge en slik opplevelse med å fryse. Ikke glem lue, votter og skjerf. Om du tenker å være i nærkontakt med hundene anbefaler vi at du ikke har på dine aller peneste turklær, da hundene kan være skitten.

  2. Hundene elsker oppmerksomhet, og tar mer enn gjerne i mot kos. De setter pris på om du først gir de mulighet til å snuse på hånden din før du begynner å stryke på de. Dette vil få de hundene som er mer forsiktige/usikre til å bli tryggere på deg.

  3. Om du har med deg barn, pass på at de håndterer hundene forsiktig og ikke spretter rundt og roper, da det kan gjøre hundene usikre.

  4. Enkelte av hundene er ekstremt glad i kos, slik at om du koser med de så blir du sittende fast i en klein situasjon der du ikke blir kvitt dem.

  5. Ikke bekymre deg for været, for uavhengig av vær/vind så er det en unik opplevelse. Med forbehold om ekstremvær, da vil turen bli flyttet til et annet tidspunkt.158 views0 comments

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page